Niedziela pozwala zrobić coś dobrego dla siebie. Nigdzie się człowiek nie spieszy, wstaje wtedy jak ma na to ochotę. W tygodniu jestem ciągle w biegu i nawet nie mogę zrobić sobie dobrego ŚNIADANIA. Ale od czego są weekendy? Jak tylko się obudziłem pomyślałem co by tu sobie zjeść? Najpierw poszedłem do lodówki. Był biały ser, szczypior, pomidor, seler naciowy. Z wczorajszego dnia została bagieta. Nic tylko ŚNIADANIE POLSKO-WŁOSKIE. Trochę zmodyfikowane, bo powinienem mieć jeszcze bazylię, ale i natka pietruszki może być dobrym rozwiązaniem. Ważne, że jest czosnek, oliwa z oliwek, sól i pieprz i moja BRUSCHETTA POLSKO-WŁOSKA jest już gotowa.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Archiwum bloga
-
►
2013
(35)
- ► października (1)
-
▼
2012
(95)
- ► października (9)
-
▼
maja
(24)
- HALA TARGOWA W GDAŃSKU JAK W BARCELONIE
- CIASTKO FRANCUSKIE Z NADZIENIEM Z RABARBARU I CYNA...
- GNIAZDO Z KASZY JĘCZMIENNEJ I SZPINAKU
- SAŁATKA Z DOMOWYM MAKARONEM, BOTWINĄ I SEREM PLEŚN...
- ZUPA ZASKOCZENIE, ALE MEGA SMACZNA I TROCHĘ NIE WI...
- SZPARAGI NA BOCZKU, PURE ZIEMIACZNE I MŁODA MARCHE...
- ŚNIADANIE POLSKO-WŁOSKIE
- BRUSCHETTA Z POMIDOREM
- TWAROŻEK Z SELEREM NACIOWYM, SZCZYPIOREM I KOPERKIEM
- ŁOSOŚ NA SZPARAGACH
- PLACKI Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM
- MAKARON Z PESTO
- SAŁATKA MAKARONOWA Z RUKOLĄ I TRUSKAWKAMI
- NIE POLECAM
- NIE POLECAM
- UL.STARE DOMKI - GDAŃSK
- SPRING ROLLS Z KREWETKAMI
- PIECZONE CEBULKI BALSAMICO
- SKŁADNIKI: 1,5 l. wody + włoszczyzna 1/2...
- KRUCHE BABECZKI
- SMAKOWE OLEJE
- MAJÓWKA
- MAJOWKA
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz