Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Archiwum bloga
-
►
2013
(35)
- ► października (1)
-
▼
2012
(95)
-
▼
listopada
(9)
- krem z dyni z chilli i serem ricotta...
- jak szybko zrobić deser gdy goście w drodze?...ser...
- wątróbka z konfiturą z cebuli glazurowaną sokiem m...
- ,,ślimaki" z ciasta francuskiego....
- omlet z bitą śmietaną i jagodami...
- czekając na wigilię...już zastanawiam się jak będz...
- śledź i duszona cebula na miodzie, rodzynki i ocet...
- już myśle o świętach....śledź z duszonymi grzybami...
- ...na jesienną pogodę najlepsza czekolada...czekol...
- ► października (9)
-
▼
listopada
(9)
Prostota, która nie zawodzi :)
OdpowiedzUsuńPysznie wygląda. Bogate śniadanko dające siłę na cały dzień. :)
OdpowiedzUsuńSuper pomysł! Dobrze, że mam zapas domowej konfitury z czarnych jagód :-)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie!
Basia
Zjadłam oczami ukradkiem... fantastyczne śniadanie - zapachniało latem, którego tak bardzo brak w listopadzie! serdeczności!!!
OdpowiedzUsuń