ERYK GORSKY

10.03.2013

wiosna...kto za tym tęskni?






Autor: Eryk Gorsky o 16:52
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archiwum bloga

  • ►  2020 (2)
    • ►  lutego (2)
  • ►  2019 (3)
    • ►  września (2)
    • ►  maja (1)
  • ►  2017 (1)
    • ►  listopada (1)
  • ►  2016 (6)
    • ►  września (1)
    • ►  sierpnia (1)
    • ►  lipca (2)
    • ►  czerwca (2)
  • ►  2015 (5)
    • ►  maja (1)
    • ►  stycznia (4)
  • ►  2014 (10)
    • ►  września (2)
    • ►  sierpnia (5)
    • ►  lutego (1)
    • ►  stycznia (2)
  • ▼  2013 (35)
    • ►  października (1)
    • ►  września (2)
    • ►  sierpnia (3)
    • ►  lipca (7)
    • ►  czerwca (3)
    • ►  maja (5)
    • ►  kwietnia (1)
    • ▼  marca (5)
      • Dlaczego Wielkanoc witamy białym barszczem?
      • GDAŃSK w słońcu...piękny w szczegółach...
      • dorodny świeżo wędzony łosoś i placki z cukinii ....
      • wiosna...kto za tym tęskni?
      • Wielkanoc się zbliża...jaja faszerowane...
    • ►  lutego (5)
    • ►  stycznia (3)
  • ►  2012 (95)
    • ►  grudnia (4)
    • ►  listopada (9)
    • ►  października (9)
    • ►  września (6)
    • ►  sierpnia (7)
    • ►  lipca (14)
    • ►  czerwca (20)
    • ►  maja (24)
    • ►  kwietnia (2)

O mnie

Eryk Gorsky
Wyświetl mój pełny profil

Obserwatorzy

ERYK GORSKY

ERYK GORSKY
...projektant mody, miłośnik dobrego jedzenia przygotowanego z naturalnych, sezonowych składników. Gotowania wciąż się uczę, chcę robić to smacznie i zdrowo. Na tym blogu łączę gotowanie z inną moją pasją jaką jest fotografia....a moim celem jest tu zwrócenie uwagi jak pięknie może wyglądać posiłek.
Ponieważ zawód mój obdarował mnie podróżami po Europie i Azji, miałem więc możliwość porównania kuchni z różnych stron świata. Porównanie to spowodowało bezgraniczny zachwyt kuchnią mojego domu, domu mojej babci, a wiec naszą rodzimą kuchnią. I choć łączę wiele różnych składników to ją właśnie chciałbym najpiękniej pokazać na zdjęciach...Zachęcam więc do odwiedzania tego bloga i życzę...SMACZNEGO!

Mój kuchenny mail: gorskygotuje@interia.pl

Translate

Szukaj na tym blogu

Popularne posty

  • ciasto czekoladowe z truskawkami...
     ...ten tydzień obfitował w moim domu w gości...miłe spotkania,wspólne kolacje, pogawędki o życiu....itp. Najlepszym przyjacielem wieczorny...
  • ....gdzie zjeść, albo które miejsca pomijać w Gdańsku.?...dziś IMBIR
    ...jest sezon, jest ciepło...chętniej jemy poza domem. W Gdańsku powstają nowe restauracje, stare się zamykają albo i nie...coś się zmie...
  • jagnięcina pieczona w czosnku...
    SKŁADNIKI: 1-1,5 kg jagnięciny 2-3 główki czosnku olej sól, pieprz świeżo zmielony kilka gałązek rozmarynu, tymianku i skórk...
  • ogórkowa pachnąca koperkiem...wspomnienia z restauracji Magdy Gessler
    ...pamiętam jak kiedyś w Warszawie poszedłem do ZIELNIKA , albo innej / sorki czasem mylą mi się zdarzenia i miejsca / restauracji M...
  • jak szybko zrobić deser gdy goście w drodze?...sernik z bananem, biszkoptami, czekoladą...
    ...to chyba najszybszy deser jaki robiłem, delikatny, puszysty, a co najważniejsze mało składników to mało pracy...czasami wiemy że za...
  • ,,ślimaki" z ciasta francuskiego....
    SKŁADNIKI: 1 opakowanie ciasta francuskiego 1 jajko 2/3 opakowania rodzynek cynamon brązowy cukier 1/ ciasto smaruj...
  • krem czekoladowy
       KREM CZEKOLADOWY: 1 szklanka śmietany 1 szklanka cukru 4 łyzki kakao 1 łyżka masła wanilia - śmietanę z cukrem po...
  • ...kolacja u przyjaciół...pyszna...miła ...i bezcenna...
    ... lubię takie spotkania, czasem tylko wpadamy na chwile do siebie, ale zawsze jest smacznie...wesoło...czasem łzawo...ale chyba o ...
  • TWAROŻEK Z SELEREM NACIOWYM, SZCZYPIOREM I KOPERKIEM
       To chyba najbardziej ze śniadaniowych dań w naszym polskim menu, czyli biały ser z różnymi dodatkami... jak szczypior, rzodkiew...
  • sos porzeczkowy z nutą Dalekiego Wschodu..
    Czas na porzeczkę czerwoną, która zawsze kojarzy mi się z ogrodem mojej babci...były w nim dwa krzaki czerwonej porzeczki i dwa białe...

Łączna liczba wyświetleń

KATEGORIE

  • ciasta (19)
  • dodatki do mięs (2)
  • domowe wspomnienia (10)
  • dsery (14)
  • food foty (9)
  • GDAŃSK (4)
  • kanapki (6)
  • które warto zobaczyć (8)
  • kuchnia polska (24)
  • kurczak (4)
  • makarony (7)
  • miejsca (5)
  • naleśniki (5)
  • napoje (2)
  • obiad (19)
  • owoce morza (5)
  • przetwory (2)
  • przystawki (16)
  • ryby (6)
  • rzodkiewka (2)
  • sałatki (6)
  • sosy słodkie (3)
  • sosy słone (3)
  • śniadanie (21)
  • Wielkanoc (2)
  • WIGILIA (3)
  • zupy (11)

Moja lista blogów

  • Co Dziś Zjem Na Śniadanie?
    Ziołowa focaccia z pieczarkami
    6 miesięcy temu
  • facet z nożem
    Käsespätzle z cukinią. Bo czasem trzeba lżej.
    6 lat temu
  • Thyme
    Boston Harbor Hotel…a pampering retreat offering both urban and ocean fun!
    6 lat temu
  • Manger
    Moments Preserved
    8 lat temu
  • ArtKulinaria
    Mądre, piękne i gotują - projekt kulinarny
    9 lat temu
  • w sezonie...
    beurre blanc - elegancja Francja!
    10 lat temu
  • White Plate
    Zupa z kukurydzy, ziemniaków i jabłek
    10 lat temu
Top Blogi
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i blogi
Durszlak.pl">
Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.